VALPOVO / NOVA GRADIŠKA – U Villi Valpovo od 7. do 9. prosinca održan je 15.kadetski šahovski turnir „IOVALLIUM”, otvoreno kadetsko prvenstvo Valpova u organizaciji Šahovskog kluba Hrvatska čitaonica Valpovo i suorganizatora, Šahovskog saveza Osječko-baranjske županije. 

Na turniru je sudjelovao 91 kadet. Šahovski klub „Strmac” Nova Gradiška je imao tri predstavnika. Piše SBPlus

Dominik Milinković odigrao je fantastičan turnir, završio drugi u ukupnom poretku turnira, drugi kod kadeta do 15. godina te kao prvi kadet do 11. godina. Ostvario je šest bodova iz sedam kola.

– Brojke uistinu govore same za sebe, fantastičan turnir za našeg Dominika koji se ravnopravno borio sa prvakom Hrvatske, a pohvalno je i što je turnir završio bez poraza. – poručio je Ivica Matošević iz Strmca.

Niko Sokić odigrao je također solidan turnir i završio 24. u ukupnom poretku turnira s ostvarenih 4,5 boda iz sedam partija, dok je Petra Karij završila 43. u ukupnom poretku turnira te je peta u konkurenciji kadetkinja do 11. godina. Ostvarila je 3,5 boda iz sedam partija.

– Moram pohvaliti naše kadete koji na svim natjecanjima dostojno predstavljaju naš Šahovski klub „Strmac”. Uz njih, zaista, naš Klub nema nikakve brige za svoju budućnost. – dodao je Matošević.

Rezultati turnira dostupni su OVDJE

Izvor: SBPlus

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakUdruga slijepih: Nagradimo njihov trud
Sljedeći članakSamo je prošle godine 766 vozača platilo kazne zbog ovog propusta