Svima je već dobro poznato kako se Općina Satro Petrovo Selo brine za sve generacijske skupine, posebice za one najmlađe.

Upravo za njih u dvorištu Vrtića Vjeverica osvanulo je novo, moderno dječje igralište.

Uz pomoć Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku realiziran je projekt u iznosu od 237.000,00 kuna, dok je radove izvodila Zagrebačka firma za proizvodnju i opremu dječjih igrališta Redox.

Pohvale svakako idu i djelatnicima komunalnog pogona Općine Staro Petrovo Selo koji su prije postavljanja sprava odradili pripremne radove.

Čelni ljudi Općine Staro Petrovo Selo žele najmlađim stanovnicima osigurati mjesto na kojem će se bezbrižno, zajedno s roditeljima prepustiti dječjim igrama i radostima.

– Prepoznali smo potrebe djece i roditelja. Starom Petrovom Selu su bili nužni ovakvi sadržaji kako bi mlade obitelji imale kvalitetniji život, a djeca jedan pravi oblik zabave i rekreacije. U novoj 2019. godini očekujemo realiziaciju još projekata za naše najmlađe, jer kako i poslovica kaže ”na mladima svijet ostaje”, a toga se nastojimo pridržavati – rekao je ponosno načelnik općine Nikola Denis.

Novo igralište u dvorištu Vrtića Vjeverica, osim velikog poligona za dječju igru s originalnim elementima koja potiču motoričke vještine i razmišljanje, u samom centru igrališta postavljen je koš za košarku.

Atraktivno, oku privlačno, ali ponajprije funkcionalno dječje igralište krasi Općinu Staro Petrovo Selo, a sada samo željno iščekujemo ljepše vrijeme da naši mališani prenesu dojmove.

Komentari
Prethodni članakHARA VIRUS GRIPE TIPA A-Brodska županija u samom vrhu po broju oboljelih od gripe
Sljedeći članakNOVI STROGI ZAKON – Pazite što pišete na društvenim mrežama