Na čelu Odjela opće kirurgije u Općoj bolnici Nova Gradiška sada je dr. Vedran Gajski, specijalist opće kirurgije, također mlad i perspektivan novogradiški liječnik koji želi ostati u svome gradu. Kako je nedavno istaknuto na tiskovnoj konferenciji upriličenoj u Općoj bolnici Nova Gradiška, najmlađi je to kirug u novogradiškoj bolnici:

– Specijalist opće kirurgije sam od 2014. godine. Prije svega želio bih se zahvaliti ravnatelju dr. Josipu Koldzieju na imenovanju i ukazanom povjerenju. Velika je ovo čast, ali i odgovornost. Od nas sedam kirurga, ja sam najmlađi. Radi se o velikom odjelu od 36 kreveta koji uključuje djelatnost urologije s dva specijalista urologa, djelatnost otorinolaringologije s dvije specijalistice otorinolaringologije, te djelatnost oftalmologije s tri specijalistice. Raduje da imamo i četiri liječnika na specijalizaciji iz urologije, otorinolaringologije, abdominalne kirurgije, traumatologije i ortopedije. Razvijamo abdominalnu kirurgiju i traumatologiju kao dvije osnovne djelatnosti gdje pratimo i nastojimo koristiti najnovije svjetske trendove i operacije koje se rade u toj domeni kirurgije. Koristimo i usluge vanjskih suradnika iz vaskularne i plastične kirurgije te ortopedije. Možemo se pohvaliti i dobrom opremom, tako smo nedavno dobili intraoperativni aparat c look koji koristimo svakodnevno pri traumatološkim operacijama.

Nabavljena je i nova oprema za biopsiju prostate tako da naši pacijenti ne moraju više ići u Slavonski Brod. Uglavnom, nastojimo što više izići ususret u pacijentima i pružiti im maksimum pri liječenju – kaže dr. Gajski.

Komentari
Prethodni članakPočetak nove školske godine u “Gaju”: ravnateljica Blagica Pečnjak naglasila kako škola nije mjesto straha nego učenja i zadovoljstva
Sljedeći članakVisit Slavonia- Share Slavonia: svjetski infuenceri posjetili Brodsko posavsku županiju