Škola za pse novi je sadržaj za vaše ljubimce u Novoj Gradiški! Vaš pas je umiljat, neka bude i poslušan, kaže voditelj Saša Šnajder.

Tečaj je započeo 26.10.2021. godine i sastoji se od 15 treninga u trajanju od 60 minuta. Termini treninga su utorkom i četvrtkom od 17:00 do 18:00 i subotom od 9:30 do 10:30 u prostoru bivše vojarne (ulaz iz Ul. Antuna Mihanovića).

Socijalizacija psa treba početi odmah kad je štene došlo u vaš dom jer štene će vrlo brzo odrasti.. S devet mjeseci pas u radnoj kinologiji počinje ozbiljne treninge/polaganje stručnih ispita, a da bi im pristupio treba već bit poslušan pas ( i fizički zdrav i razvijen u skladu s osobinom pasmine).

Vlasnici često misle da će pas većinu stvari naučiti sam od sebe sljedeći prirodne instinkte. Hoće, ali takvo ponašanje u urbanim sredinama većini drugih ljudi neće se svidjeti.  A niti vama se neće svidjeti kad psa (jer ga drugačije niste naučili) počne šetati vas, a ne vi njega. Tijekom rada sa psom morate bit potpuno smireni i spremni jednu te istu vježbu ponavljati i usavršavati ( kombinirajući s igrom) sve dok je pas ne nauči obavljati bez greške.

Komentari
Prethodni članakUoči blagdana Svih svetih provjerili smo ponudu cvijeća na tržnici
Sljedeći članakIskoristite priliku – dobijte više za vaše zlato!