Novogradiška Udruga “POZITIVA”; online pedagoško-psihološkom radionicama za odgojiteljice predškolske djece započela je s provedbom još jednog projekta u Dječjem vrtiću Nova Gradiška. Zbog epidemioloških uvjeta radionice su održane putem ZOOM komunikacijske platforme.

Pozitivke Ljiljana Lukačević, mr.spec. kliničke psihologije, Ivana Tomić-Pavlović, prof. psihologije, Mira Linjaković, prof pedagogije, Marija Dautović, dipl. pedagog i Mirela Brlić-Trnka, prof. pedagogije pripremaju i edukativne radionice za roditelje predškolske djece, koje će kroz vizualne priče i prezentacije dati odgovore na pitanja: Pozitivna odgojna disciplina – zašto je dobro postavljati granice?, Hiperaktivno dijete – kako ga prepoznati i odgajati?, Dijete u digitalnom svijetu – kako suvremena tehnologija utječe na razvoj djeteta?, A što kad moje dijete tuguje? i Polazak u školu – kako da prvi dan u školi uopće ne boli?. Digitalni edukativni materijali za roditelje predškolske djece će tijekom studenog biti dostupni na web stranicama Dječjeg vrtića i Udruge „POZITIVA“ https://web.facebook.com/pozitivang.

Voditeljica Projekta je Kristina Kulaš, dr.med.spec.psihijatrije, a Projekt se provodi u suradnji i uz potporu Grada Nova Gradiška. Nastavak je to dugogodišnje suradnje Udruge „POZITIVA“ s Dječjim vrtićem Nova Gradiška kroz projekte „S rukom u ruci u prvi razred“ (2013.-2014.g.) i „Partnerstvo roditelja, odgajatelja i lokalne zajednice za dobrobit predškolskog djeteta“ (2018.g.).

Komentari