Novoizabrani gradonačelnik Vinko Grgić i njegove zamjenice Mirela Glavaš i Vesna Đapić danas su i službeno preuzeli upravljanje Gradom Nova Gradiška. Svečana primopredaja dužnosti upriličena je tijekom prijepodneva, a službenoj je primopredaji bio nazočan i povjerenik Vlade Republike Hrvatske za Grad Novu Gradišku Krunoslav Glavač.

– Gradonačelniku Grgiću i njegovim zamjenicama predao sam zapisnik o svemu učinjenom u proteklom razdoblju i upoznao ih s aktivnostima koje su odrađene u proteklom razdoblju. Još jednom čestitam im na uspjehu na izborima, želim puno uspjeha u budućem radu i vođenju Grada Nove Gradiške na zadovoljstvo svih građana – istaknuo je povjerenik Krunoslav Glavač.

– Prije svega bih se zahvalio povjereniku Glavaču koji je napravio jako dobar posao. Grad je funkcionirao gotovo savršeno, nije bilo nikakvih problema. Prije toga bilo je puno priča da plaće neće biti isplaćene, da udruge neće moći funkcionirati, sve je to “palo u vodu”. Vidimo da se Grad može voditi korektno, pošteno i fer, stoga gospodinu Glavaču zahvaljujem na tome.

Preuzimamo danas upravljanje Gradom, odmah ćemo održati sastanak s pročelnicima i već sutra krećemo s poslom i realizacijom zacrtanih aktivnosti. Ono što smo isticali u kampanju činjenica je da smo ljudi iz struke, realnog sektora, navikli smo raditi po cijele dane. Tu imaju problem jedino naše obitelji koje su navikle da nas nema po cijeli dan. Svu svoju snagu, energiju i volju usmjerit ćemo za povećavanje kvalitete našeg rada. Zato smo se i javili za ovaj posao, a ja vjerujem da ćete uskoro biti svjedoci tih pozitivnih kretanja i tendencija jer želimo promjene i imamo snage da to napravimo – istaknuo je gradonačelnik Vinko Grgić.

Mirela Glavaš zamjenica je gradonačelnika zadužena za resor gospodarstva, a dužnost će obavljati volonterski.

– Kao što smo i najavljivali u predizbornoj kampanji nastojat ćemo Novu Gradišku učiniti mjestom ugodnog življenja. Ja nisam veliki govornik, već radnik, želimo odmah detektirati probleme, zadatke i krećemo – istaknula je Glavaš.

Vesna Đapić posao zamjenice gradonačelnika za društvene djelatnosti obavljat će profesionalno.

– Svim građanima nastojat ću biti dostupna u svakom trenutku, nastojat ću najbolje što budem mogla odraditi svoju dužnost na dobrobit i zadovoljstvo svih naših građana – rekla je Đapić.

– Posla ima jako puno, stoga smo gospođu Đapić odlučili postaviti da obavlja profesionalno ovu funkciju. Udruga ima jako puno, segment društvenih djelatnosti je jako širok. Lijepo je otvoriti izložbu, biti na koncertu, no tu je kraj. Mi želimo aktivno sudjelovati i na nižim razinama. Brojni su fondovi koji stoje na raspolaganju, a naše udruge u tome ne participiraju. Osnova svega će biti nastojanje da udruge dignemo na malo viši nivo, sudjelujemo u projektima, a Grad Nova Gradiška i Razvojna agencija u Industrijskom parku pružit će im maksimalnu pomoć. Radit ćemo i stojati vam na raspolaganju 24 sata – zaključio je gradonačelnik Vinko Grgić.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakSUPER SHOPPING UTORAK 12.04. U CITY COLOSSEUMU
Sljedeći članakProdajem 6 prasaca težine od 20 do 30 kg i runjač za kukuruz s trofaznim motorom. 099/212-83-38