Kulturno umjetničko društvo „Radinje” Siče sutra, u nedjelju, 7. srpnja u 18,00 sati na Ljetnoj pozornici u Novoj Kapeli organizira 23. dječju smotru folklora „Mi smo djeca vesela” i „Dječji dan u općini Nova Kapela. Uz domaćine, članove KUD „Radinje” Siče,u bogatom folklornom programu predstavit će se dječje folklorne skupine iz Davora, Orubice, Okučana, Godinjaka, Kloštar Ivanića, Beljevine, Lužana, Kaptola, Trnjana te Dječji vrtić „Zvončić” Nova Kapela.

Bit će pjesme, plesa, a za djecu do deset godina organiziraju i besplatan luna park. U večernjim satima, kao i prošle godine, svi zajedno uživat ćemo u jedinstvenoj atrakciji, puštanju svijetlećih balona.

– Pozvani su svi, dođite ove nedjelje u Novu Kapelu od 18,00 sati na 23. dječju smotru folklora „Mi smo djeca vesela” i „Dječji dan” i dobro se provedite. U slučaju lošeg vremena manifestacije će se održati u Hrvatskom domu u Novoj Kapeli. Sve je spremno, članovi našeg društva već danima se pripremaju za ovu manifestaciju koja ima za cilj prezentirati sve bogatstvo folklora i običaja Lijepe naše, ali u dječjoj izvedbi – kaže Ivan Šebelić, predsjednik KUD-a „Radinje” Siče.

Komentari
Prethodni članak50 djece iz Društva naša djeca Rešetari provode nezaboravne praznike iz snova u Balama
Sljedeći članakPrijete li tužbe načelnicima i gradonačelnicima?!