U organizaciji MNK MOBY DICK, PU brodsko posavske i općine Nova Kapela ovaj vikend održat će se humanitarno – edukacijska – sportska akcija koja nosi naziv ”Netko te čeka”.

Edukacijski dio kroz predstavu ”Pinokio ide u pješačku školu” održat će se sutra, 26.02 u dječjem vrtiću Zvončić, OŠ Antun Mihanović Nova Kapela – Batrina, a predavanje za učenike viših razreda održat će se u petak 28.02.2020.

Sportski dio rezerviran je za subotu, 29.02.2020. kada će se održati turnir u malom nogometu u dvorani OŠ A. Mihanović. Važno je naglasiti kako će za vrijeme trajanja turnira PU brodsko posavska izložiti i prezentirati svoju opremu, a raspored utakmica pogledajte u nastavku.

– Krajem prošle godine doživjeli smo veliki gubitak, izgubili smo prijatelja, suigrača i predivnu mladu osobu… Previše tuge i pitanja zašto baš on nam je bilo u glavama i nikad se nećemo s tim pomiriti, ali moramo krenuti dalje i boriti se da nam se takav gubitak nikad ne ponovi. Zato smo došli na ideju da organiziramo ovakvu akciju koju smo prvenstveno zamislili kao edukaciju svih nas i svih koji žele poslušati i cilj nam je da što više mladih ne sjedne za volan u alkoholiziranom stanju, a naravno da utječemo i na mlade suvozače jer svako rješenje je bolje od sjedanja u auto s alkoholiziranim vozačem – poručili su organizatori

Podržimo ovu akciju jer ”Netko te čeka”!

Ulaz je simboličnih 10 kuna plus dobrovoljni prilog (za osobe u prometnim nesrećama).

Komentari