Policajac koji je divljao u jednom ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški mora platiti novčanu kaznu od 300 eura, doznaje 24sata.

Brodsko-posavska policija potvrdila je za 24sata kako je protiv policajca podnesen Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, zbog teže povrede dužnosti. Mora platiti i 300 eura.

Naime, policajac je pod utjecajem alkohola od 1,91 promila remetio javni red i mir u Novoj Gradiški tako da je više puta skidao majicu i bio gol do pasa u nazočnosti više gostiju.

Isto tako, zaposleniku kafića ‘unio se u lice’ te mu je rekao: ‘Je**m ti sve mrtvo’, zbog čega ga je zaposlenik rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova s  bocama i čašama.

Osim policajca, u ovom slučaju osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 eura jer kao poslovođa i odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učini bez opasnosti za sebe ili drugoga.

Osuđen je i konobar u kafiću, koji mora platiti također 100 eura novčane kazne jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol.

Komentari
Prethodni članakTvrtka Odlagalište: Obavijest o odlaganju klaoničkog otpada
Sljedeći članakPrepoznajete li osobu s fotografije?