Na nedavno održanoj svečanosti proglašenja najboljih sporta Grada Nova Gradiška vrijedno priznanje dobio je naš Novogradiščanin, Tomislav Tančak, kadet Športsko ribolovne udruge „Mrena“. Za svoj vrijedan rad i priznanja ovoga je puta dobio laskavu titulu “Podvig godine”.

Mladi, nadareni sportski ribolovac, kadet i stalni član ekipe kadeta ostvaruje vrhunske rezultate u svojoj kategoriji, bez obzira što je od svojih konkurenata mlađi i čak četiri godine. Brojni su njegovi uspjesi:

Prvo mjesto pojedinačno u županijskoj ligi sa samo osam godina, dok je u 2016. godini drugi pojedinačno u županijskoj ligi i prvi na županijskom kupu. Prošle godine Tomislav je sudjelovao i na Županijskom kadetskom kupu gdje je s ekipom izborio plasman za završnicu Kupa Hrvatske za kadete te je tamo ostvario odlično prvo mjesto pojedinačno u konkurenciji 58 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Grad Nova Gradiška je, zahvaljujući Tomislavu i podršci kluba i Saveza sportova imao u 2017. godini prvaka Hrvatske u sportskom ribolovu! U protekloj je godini sudjelova i na prvenstvu Hrvatske za mladež U-15 kategorija te s odličnim plasmanom (četvrto mjesto) osvojio pravo nastupa u reprezentaciji Hrvatske na Svjetskom prvenstvu koje će se ove godine održati u Italiji. Pred Tomislavom je puno novih izazova, stoga mu samo možemo poželjeti sigurnu ruku i još puno dobrih sportskih rezultata.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakRezultati međužupanijskog natjecanja iz Industrijsko – obrtničke škole Nova Gradiška
Sljedeći članakGrad darovao srednjoškolskim ustanovama laptope i pametne ploče