HRVATSKA- HUM CROMA ili Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika, sinoć je u Zagrebu, 25. Godinu za redom, proglasilo najbolje menadžere i poduzetnike u Hrvatskoj.
Za projekt menadžera godine izabran je Dario Marenić, predsjednik Uprave i suvlasnik tvrtke Elda iz Nove Gradiške.

Dario Marenić dugogodišnji je uspješni privatni poduzetnik iz Nove Gradiške koji je poduzetnički put “probijao” i godinama gradio zajedno sa svojom obitelji, u pečetku sa svojom suprugom Davorkom a danas i s kćerkom Dariom. Bez uspona i padova u poslu nema ni kvalitete ali samo najbolji, upravo uza sve nedaće, gospodarsko okruženje i nesigurno tržište u kojem rade, uspijevaju, pa tako i Dario Marenić. Tvrtka Elda, osnovana je 1993. godine i bavila se proizvodnjom elektroničkih uređaja. Od kako je Marenić prije sedam godina došao na ideju za pokretanje posla s elektroničkim cigaretama, Elda se do danas probila na svjetsko tržište i svoj posao osigurala kroz 99% izvoza u preko 70 zemalja svijeta s kontinuiranim porastom prodaje i prihoda. Ovaj projekt prepoznalo je i Ministarstvo poduzetništva i obrta koje je im je prošle godine dodijelilo bespovratnu potporu od 6,2 milijuna kuna.

Sinoć se u Zagrebu svim okupljenim laureatima obratio predsjednik HUMA CROMA-e Vladimr Ferdelji koji je, piše liderpress rekao- Kao i svake godine nalazimo se na svečanosti kojom proglašavamo najbolje među nama, osobe koje sve nedaće u okruženju nisu mogle spriječiti da ostvare vrijedne rezultate, ne samo u Hrvatskoj, nego i na europskoj razini.

U kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobio Milan Vrdoljak, suvlasnik i predsjednik Uprave obiteljske tvrtke Ricardo iz Darde, dok su za najbolje menadžere u kategoriji srednjih poduzeća nagrađeni Bernarda Cecelja iz tvrtke Bernarda i Anđelko Švaljek, direktor Regeneracije iz Zaboka.
Dragan Brnić, čelnik Šiloturista i Gordan Javorić, osnivač i direktor Gotra logistike, nagrađeni su u kategoriji malih poduzeća.
Za najboljeg mladog menadžera izabran je Stjepan Mihalić mlađi iz tvrtke Limovi i konstrukcije, a kao najbolji menadžer u javnom poduzeću nagrađen je Jadrolinijin Alan Klanac.
U kategoriji inozemnih tvrtki nagradom je ovjenčan Ivan Protega iz Jyska, a za projekt menadžera godine izabran je podsjetimo još jednom Dario Marenić, predsjednik Uprave i suvlasnik tvrtke Elda.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakKošarkaški klub “Strmac” Nova Gradiška
Sljedeći članakDeseti susret pjevačkih skupina „Na te mislim“