Policijska uprava brodsko posavska izvijestila je o dva nemila događanja iz obasti prometa.

Dana 03. travnja 2018. godine u 15,30 sati na kolniku državne ceste broj 525, u Krajačićima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 25-godišnji vozač motocikla nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj), uslijed čega je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem i zajedno s motociklom pao na kolnik, a nakon čega je prešao na zemljanu površinu, gdje je udario motociklom u metalnu ogradu vlasništvo 48-godišnjaka.

Ozlijeđenom je ukazana liječnička u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je pušten kući.

Policija protiv vozača podnosi prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dana 03. travnja 2018. godine oko 20,00 sati u Novoj Gradiški, poradi nesuglasica u prometu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 34-godišnjeg vozača osobnog automobila, koji je zaustavio svoj automobil na cesti te izašao van iz vozila i prišao osobnom automobilu kojim je upravljao 30-godišnji vozač, kojeg je kroz otvoreni prozor poprskao po glavi sprejem za samoobranu, a nakon čega je sjeo u svoj automobil i udaljio se. Policija je pronašla nasilnog vozača te protiv njega podnosi odgovarajuće prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o narušavanju javnog reda i mira i Zakona o oružju.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakImamo dokaz, benzin šest dana nesmetano curi u zemlju
Sljedeći članakKako iskoristiti uskrsne praznike : Elektrotehnička i ekonomska škola organizirala “Game day”, danas nastavak / foto