NK”Sloga”Nova Gradiška-NK”Mladost”Brđani: 4-1(3-1)

Strijelci: 1-0 Marjanović
1-1 I.Jurasović
2-1 Marjanović(11m)
3-1 Marjanović
4-1Ćosić

Nogometaši Sloge opravdali su ulogu favorita i osvojili kup Nogometnog središtaNova Gradiška. Igrala se 20. minuta. Prvi od svoja tri pogotka postigao je Marjanović plasiravši loptu u mrežu sa 10 metara. Neobičan gol zabio je igrač Mladosti Ivan Jurasović. Uputio je loptu sa 40 metara prema golu Sloge. Vratar Iveković nije uspio zaustaviti udarac i rezultat je izjednačen. U 40. minuti igrač Mladosti igra rukom u kaznenom prostoru. Realizator sa bijele točke je Marjanović. Svoj treći pogodak postiže Marjanović izvevši pravu malu majstoriju. Grbić u 63. minuti sa 20 metara pogađa gredu. Konačan rezultat postavio je Ćosić u 72. minuti.

NK”Sloga” nastupio je u sastavu: Iveković(Marić), Kašljević, Ćelepirović, Ubavić, Mihić(Đaković), Filipović(Bungić), J.Gospočić, Ćosić, Medvedović(Bogdanović), Marjanović, Ciprić
Trener:Matej Vlaović

NK”Mladost”nastupio je u sastavu: Z.Filipović, T.Jurasović, Meštrović(Španić), K.Filipović(Vlainić), Dario Starčević 1, I.Jurasović(Milak), Dario Starčević 2, M.Vlaović(I.Vlaović), Grbić, Domagoj Starčević, Rodić(Martin Vlaović)
Trener:Slavko Grbić

Glavni sudac:Tomislav Grgić
Pomoćnici:Zdenko Mergeduš i Ivan Perak
Delegat:Branislav Petrović

Autor/Foto:Branko Tomek 

Komentari