Novogradiška Sloga ostvarila je prvu pobjedu u 3. HNL -istok. U 7. kolu na domaćem terenu bila je bolja od Slavonca iz Bukovlja te pobijedila rezultatom 2:0. Strijelci za Slogu bili su Tomislav Marijanović i Antun Severović.

Od početka utakmice Sloga je preuzela inicijativu, međutim prvih 20 minuta bez značajnijeg učinka, a onda u 20. minuti vrlo dobar ubačaj s desne strane koji je preletio sve gostujuće obrambene igrače odlično prima T. Marjanovič na drugoj stativi i zabija za 1:0. Ubrzo su uzvratili i gosti, 24. minuta opasan ubačaj u Sloginih 16 metara stvara veliku gužvu, međutim gosti se ne snalaze i propuštaju priliku za izjednačenje. U 28. minuti nakon novog ubačaja domaćih, udarac glavom odlazi preko gostujućeg gola. opasno je bilo pred Sloginim golom u 39. minuti kada jedan ubačaj završava na gredi domaćeg vratara de Ville. Rezultatom 1:0 odlazi se na odmor.

U nastavku utakmice prvi prijete gosti, no udarac s vrha 16 metara odlazi preko gola. U 67. minuti odlična akcija domaćih nogometaša, ali udarac brani gostujući vratar. Uzvratili su gosti u 70. minuti, no udarac izvan 16 metara mladi de Villa odbija u korner. U 76. minuti pobjedu domaćina potvrdio je Antun Severović kada se odlično snalazi u gostujućem 16-tercu i nailazi na povratnu prizemnu loptu te pogađa desni donji kut nemoćnog gostujućeg vratara za konačnih 2:0. Do kraja utakmice izdvajamo još dvije prilike, po jednu sa svake strane. U 81. minuti Severović se odlično driblingom rješava dva gostujuća igrača i još boljom loptom u prostor pronalazi Marjanovića koji izlazi 1 na 1 s golmanom, međutim gostujući vratar odlično brani. U 87. minuti mogli su gosti iz Bukovlja smanjiti rezultat, opasna lopta na nekih 6-7 metara pronalazi njihovog napadača na drugoj stativi, međutim mladi de Villa odličnom intervencijom, baca se pred noge i blokira loptu te spašava svoju mrežu. 

Komentari
Prethodni članakU ponedjeljak u kinu: Čudesna šuma
Sljedeći članakZa prvu izradu vozačke više ne morate priložiti uvjerenje o položenom ispitu