Novogradiško glazbeno ljeto, manifestacija koja broji gotovo četvrt stoljeća počela je u srijedu fantastičnim koncertom Damira Kukuruzovića i Django group koji su sve ljubitelje dobrih večernjih provoda i jazz glazbe pripremili ono što slijedi narednih dana.

Jučer, već tradicionalno večer je bila rezervirana za rock glazbu. Publiku je zagrijao domaći bend The Rocekri, zagrebačka grupa Twins Rock, a kao predgrupa glavnim zvijezdama večeri nastupili su široj glazbenoj sceni poznat bend Silente. 

Dobro raspoložena publika s oduševljenjem je dočekala mega popularnog – regionalno poznatog Darka Rundeka & ekipu. Oduševljenje prvim posjetom Novoj Gradiški i glavnoj pozornici Novogradiškog glazbenog ljeta nisu krili ni glazbenici. U dobroj atmosferi nekoliko tisuća posjetitelja svih generacija, a posebice mladih, pjevalo je i plesalo, i odlično zabavilo.

Sadržaji 24. Novogradiškog glazbenog ljeta nastavljaju se i danas tamburaškom večeri uz domaće tamburaške snage TS Satir i Berde Band, dok će Bosutski bećari biti uvertira velike žene naše glazbene scene, Maje Šuput.

 

 

Komentari