U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG PLUS u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Kroz projekt provodimo, za sada, tri edukacije među kojima je i edukacija za računalnog operatera za oblikovanje internet stranica. 

U Pučkom otvorenom učilištu AMC Nova Gradiška četveročlana ekipa započela je educiranje, koje će im, kako kažu koristiti u budućnosti, a među njima je i Dijana Baković, koju možete upoznati u nastavku teksta. 

Dijana je 38 – godišnja majka troje djece iz Nove Gradiške. Za edukacije je saznala putem službene Facebook stranice Radija Nova Gradiška, a prijavila se jer edukaciju za računalnog operatera za oblikovanje internet stranica smatra korisnom za budućnost. 

– Edukaciju za WEB dizajnera odabrala sam jer sam već završila edukaciju za računalnog operatera, htjela sam nadograditi svoje znanje. Za sada mi je sve zanimljivo, ali i novo za mene, borim se i učim – poručila je zadovoljno Dijana Baković 

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Komentari