Zabavna večer Novogradiškog glazbenog ljeta i ove godine nadmašila je očekivanja zahvaljujući odličnim izvođačima, ali i svim popratim sadržajima u gradu. 

Subotnja večer ovogodišnjeg, 24. u nizu „Novogradiškog glazbenog ljeta“ kao što je to već dobro poznato, započela je Festivalom „Djeca pjevaju hitove“ u organizaciji Udruge „Hobotnica“. Nastupili su mladi glazbenici s područja Grada Nova Gradiška i susjednih županija, a sve s ciljem promocije i njihove afirmacije u nekim budućim, glazbenim vodama.

Ove godine, publiku je zagrijao popularni zagrebački sastav Ljubavnici, koji je u zadnjih godinu dana postigao nevjerojatan uspjeh, dok je glavna zvijezda zabavne večeri 24. NG Ljeta bio regionalno popularni Željko Joksimović.

Publika je s puno emocija zajedno u glas pjevala svaku njegovu pjesmu, a na izuzetnu podršku Željko je uzvraćao vrhunskim izvođenjem svojih hitova, među kojima su “Milimetar”, “Najmoje”, ”Ljubavi”, “Telo vreteno”, “Drska ženo plava”.

Tisuće mobilnih telefona osvjetljavalo je novogradiški trg, a svi su bili usmjereni prema raskošnoj pozornici, koja je napravljena prema najsuvremenijim svjetskim standardima.

U svakom slučaju, i ova je večer u potpunosti ispunila svoju svrhu. Zbližiti, zabaviti, oživjeti grad Novu Gradišku. Kako reče direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević, Nova Gradiška je postala destinacija u kojoj glazbenici žele nastupati.

Nova Gradiška živi, pun je Gradski park i sve oko njega, činjenica je na koju smo svi ponosni i koju treba nastaviti. U svakom slučaju, bila je ovo iznimna glazbena večer, večer za pamćenje, stoga, za sve viđeno i doživljeno organizatorima i inicijatorima sve čestitke.

Sadržaji 24. “Novogradiškog glazbenog ljeta” nastavljaju se već danas večeri tradicije i folklora – KUD Markovac iz Zagreba održat će cjelovečernji koncert na koji ste svi dobrodošli! 

 

 

Komentari
Prethodni članakGrađani u prvih sedam mjeseci predali 188 komada vatrenog oružja preko14 tisuća komada streljiva te eksploziva: Gdje su ih dosada krili?!
Sljedeći članakKino Nova Gradiška: Sutra projekcija filma ”Bilo jednom u Hollywoodu”