1.ŽNL BPŽ -3.kolo:

Budućnost (Rešetari) – Graničar (Brodski Varoš):3-4(1-0)

Strijelci.1-0 Kuštrin (43),1- 1D. Matić (53),2-1 Glavaš(56),2-2 Biličić(60), 2-3 Zirdum(68)

kazneni udarac,2-4D. Matić(84), 3-4 Glavaš(85) kazneni udarac

U prvih 30 minuta utakmice igra se otvoreno s obje strane. U istoj minuti prvo je Matić ozbiljno ugrozio domaći gol, da bi Gubić sa 30 metara snažno šutirao, ali siguran je gostujući vratar. U 43. minuti K.Jakić iz slobodnog udarca pronalazi Kuštrina koji glavom pogađa za 1-0. Gosti na početku 2. poluvremena imaju prigode za izjednačenje, da bi Matić primivši loptu prešao domaćeg igrača snažno pogodio desni kut Ivekovića. Nekolio minuta kasnije slobodan udarac izveo je Glavaš sa 18 metara i Budućnost je povela. U 60. minuti izjednačenje.

Biličić prima loptu u 16 metara,prelazi domaćeg vratara i pogađa desni gornji kut. U brzom kontranapadu gostiju u kaznenom prostoru lopta udara u ruku Olivera. Siguran je Zirdum iz kaznenog udarca i gosti su poveli. Domaćin ima prigode za izjednačenje, ali gosti u kontranapadu preko svog najboljeg igrača Matića povećavaju rezultat na 2-4. U samoj završnici utakmice kazneni udarac za domaće izveo je Glavaš i zaključio ovu veoma zanimljivu utakmicu.

Budućnost: Iveković, Bilešić, Kuštrin, Glavaš, Gubić(Gospočić), Oliver(Kovačević), Nikolić(M.Jakić),Batalo, Maraković,K.Jakić,Kičić(Brkić)

Trener:Željko Bakunić

Graničar: Stanić, Marko Krpan (Martin Krpan), Teskera(Rusev), Hauska Marinić, Ravlić,Zirdum,Džanija,Matić A.(Opačak),Biličić,Matić D.

Trener, Bernard Brnjić

Autor: Branko Tomek

 

no images were found

Komentari