Najprestižnije modno natjecanje “Elite Model Look“ ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san. Isti san koji su sanjale i najpoznatiji svjetski top modeli, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski.

Okušajte svoju sreću u modeling vodama i ne propustite priliku jer se u trgovačkom centru City Colosseum 9.travnja (nedjelja) u 16.00h održava regionalni casting Elite Model Look-a.

Pobjednike se neće birati samo po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti već i po onom nečem posebnom što ih izdvaja od drugih“, naglasio je Marko Lovrić, direktor Relatum Model Managementa, modne agencije koja je dovela u Hrvatsku ovo svjetski prestižno natjecanje. A da najbolji uvijek idu uz najbolje, pokazala je i ovogodišnja suradnja s beauty partnerom Maybelline, koji će biti zadužen da ovogodišnji natjecatelji budu prikazani u najboljem izdanju.

Hrvatska turneja predstavit će 40-ak ženskih i 30-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za svibanj 2017. u Zagrebu. Natjecatelji po izboru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 6 muških, bit će potom pozvani da sudjeluju u finalnom natjecanju. Svi oni stremit će prema istom cilju, odlasku na svjetsko finale Elite Model Look natjecanja te osiguranju dvogodišnjeg ugovora s agencijom Elite. Prošlogodišnji pobjednici, Ana Nikšić i Neven Stanišić,već su prošli taj put te su proveli 8 nezaboravnih dana u Lisabonu, sudjelovali na svjetskom finalu te su potpisali ugovor i s Elite-om kao jednom od vodećih modnih agencija.

Pridružite se i ove godine Elite Model Look 2017. castingu, a moža baš Vas pogodi sreća kao prošlogodišnjeg pobjednika iz Slavonskog Broda Nevena Stanišića koji je svoj put započeo prošle godine, upravo EML castingom u City Colosseumu. Brođanin Neven Stanišić, potpisao je ugovor s Elite-om kao jednom od vodećih modnih agencija i time potvrdio da je ovo pravo mjesto za lansiranje mladih imena u svijet mode.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Vidimo se u nedjelju, 9.travnja u 16.00h u trgovačkom centru City Colosseum.

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

Komentari
Prethodni članakNapokon, Nova Gradiška ima kino – Počele projekcije (FOTO)
Sljedeći članakUdruga ratnih veterana 121. brigade NG: Promocija knjige Davora Domazeta Loše / Foto