Udruženje obrtnika Nova Gradiška objavljuje NATJEČAJ za prikupljanje pisanih ponuda za zakup poslovnog prostora sportskog objekta kuglane i caffe bara, smještenog u dvorištu Udruženja obrtnika Nova Gradiška, ukupne neto površine cca 420m2, uz mogućnost korištenja terase sa strane dječjeg igrališta. Poslovni prostor se iznajmljuje bez inventara.

OPĆI UVJETI:
– rok trajanja zakupa 5 (pet) godina, budući zakupnik se obvezuje isti urediti i privesti ugovorenoj namjeni o svom trošku. Nakon isteka ugovora o zakupu, moguć je i nastavak zakupa uz revidiranje ugovora u skladu s budućim tržišnim uvjetima – osim zakupnine, zakupnik se obvezuje plaćati sve troškove tekućeg održavanja prostora, kao i sve ostale troškove koji proizlaze iz održavanja i korištenja prostora – početna cijena mjesečne zakupnine je 2.500,00 kn (Udruženje obrtnika nije – obveznik PDV-a), a natjecati se mogu fizičke osobe, državljani RH, te obrtnici i pravne osobe – ako je natjecatelj obrtnik mora imati uredno podmirene obaveze prema Udruženju – natjecatelji koji sudjeluju u natječaju dužni su uplatiti jamčevinu u iznosu jedne početne zakupnine na žiro račun Udruženja – rok za dostavu ponuda je 12. srpnja 2021. godine do 15,00 sati, bez obzira na način dostave – najpovoljnijeg ponuditelja odabire Upravni odbor Udruženja obrtnika Nova Gradiška.

Pisane ponude s pripadajućim prilozima treba dostaviti u zatvorenim omotnicama, poštom ili osobnom dostavom, na adresu: Udruženje obrtnika Nova Gradiška, Ulica slavonskih graničara 20, 35400 Nova Gradiška, s naznakom „Ponuda za zakup poslovnog prostora kuglana“. Sve potrebne informacije o svim ostalim bitnim uvjetima i detaljima Natječaja, kao i dogovor oko termina pregleda poslovnog prostora, mogu se dobiti na telefon broj  035/ 361-763 ili u uredu Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Ulica slavonskih graničara 20, Nova Gradiška, u vremenu od 08,00 do 14,00 sati. Isto tako, potrebne informacije se mogu pronaći i na web stranici Udruženja obrtnika www.uong.hr

Tomislav Šimić, predsjednik

Komentari
Prethodni članakPrvi hrvatski zalazak u vinogradu
Sljedeći članakDanas akcija dobrovoljnog darivanja krvi