Pučko otvoreno učilište „Matija Antun Relković“, ugostivši sinoć u čak dva termina kultnu predstavu „Đurologija“, nastavilo je više nego sjajan niz odabira glumačkih ostvarenja i njihova prezentiranja ljubiteljima kazališta. Hit predstavu legendarnog Branka Đurića Đure koja je oborila sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand upa, sinoć su imali prigodu vidjeti i novogradiški poklonici kazališta.

U 90- minutnom showu bez premca, publika je mogla vidjeti i čuti zbirku njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje je prepričao na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u ‘Đurologiji, zaista je objedinio sve svoje umjetničke uloge i pružio publici 90-minutni show bez premca.

Nakon njegovih kultnih projekata „Top lista nadrealista“ i „Audicija“ Branko Đurić s „Đurologijom“ je samo nastavio niz uspješnica po kojima ga pamtimo.

Neposredan, istinski humor, s prepoznatljivim bosanskim šarmom i sjajna gluma oduševili su Novogradiščane i prema ocjenama mnogih, bilo im je, baš kao što je Đuro i obećao na početku predstave, sjajno i odličan otklon od stvarnosti i svakodnevnih briga i problema.

Rijetki su glumci koji svojom glumom i skečevima publiku punih sat i pol vremena mogu držati nasmijanu, Branku Đuriću je to uspjelo, stoga i ne čudi što se za ovu predstavu uvijek traži ulaznica više:

– Nije mi teško. Volim ono što radim, ljudi me prepoznaju, sviđa im se ovakav način glume, a njihov pljesak i u mojoj 57. godini i dalje mi je najveća nagrada. Hvala im što postoje, hvala Novogradiščanima, bili su sjajna publika – reče nam ovaj veliki glumac.

Već danas Branko Đurić sa svojom „Đurologijom“ kreće put neke druge destinacije i novom publikom koja ga, vjerujemo, željno očekuje.

 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakSutra akcija dobrovoljnog darivanja krvi: Dio sebe poklonite za spas nečijeg života
Sljedeći članakPoznati novogradiški vinogradar Siniša Hoborka: Vinograd treba slugu, a ne gospodara