Nakon što je u petak u Vidovcima nedaleko Požege u naletu osobnog automobila slavonskobrodskih registracijskih pločica, a kojim je upravljao 19-godišnjak, smrtno stradao biciklist – 27-godišnji hrvatski vojnik i nogometaš, na području požeštine nova teška prometna nesreća.

Noćas oko 22 sata u nesreći do koje je došlo u Resniku pored Pleternice teško je ozlijeđen mladić star oko 20 godina, piše požega.eu. Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požega, koji su unesrećenog izvlačili iz potpuno smrskanog automobila. Mladića je u požešku bolnicu odvezla Hitna do čijeg mu je dolaska u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća.

“Ma što da vam kažem. Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu – za požega.eu prepričali su mještani još uvijek u šoku od stravičnog prizora koji se dogodio u njihovu mjestu.

– Probudio me strašan udarac. Iskočila sam iz kreveta i izišla iz kuće, imala sam što i vidjeti. Smrskani automobil. Odmah smo zvali vatrogasce koji su jako brzo došli. Za njima je odmah došla i hitna pomoć. To je strašno što se desilo – prepričali su oni koji stanuju u blizini mjesta nesreće.

Dodaju kako je automobil Seat išao iz Pleternice prema Buku. Navodno je udario prvo u jedu “ćupriju” da bi nakon toga ‘letio’ zrakom više od 50 metara te se zabio u drugu “ćupriju”. Jesu li ovi navodi u cijelosti točni te što je uzrok ove nesreće u kojoj je teško ozlijeđen mladić znat će se po okončanju očevida.

Foto: požega.eu

Komentari