u prostorijama Poslovno inovacijsko potpornog centra u Industrijskom parku Nova Gradiška, tvrtka IPNG d.o.o. potpisala je Ugovor o isporuci namještaja za Tehnološki inkubator s tvrtkom Filia d.o.o. te Ugovor o pružanju usluga trening programa za osnove njemačkog jezika i njegovatelja starijih i nemoćnih osoba s Pučkim otvorenim učilištem AMC Nova Gradiška.

Realizacija projekta „Tehnološki inkubator Nova Gradiška“ uključuje izgradnju i opremanje objekta površine 5.046 m2 s 55 prostornih jedinica veličine od 15 do 223 m2, a radovi na izgradnji objekta odvijaju se u skladu s predviđenim dinamičkim planom. Nakon provedenog postupka javne nabave za opremanje objekta namještajem, odabrana je tvrtka Filia d.o.o. iz Slavonskog Broda. Projektom je predviđeno opremanje objekta uredskim namještajem za ukupno 22 ureda, opremanje konferencijske dvorane i coworking prostora te edukacijske dvorane. Ispred Industrijskog parka Nova Gradiška d.o.o. Ugovor je potpisao direktor Adam Đanić, a ispred tvrtke Filia d.o.o. direktorica Ana Tipura. Vrijednost Ugovora 456.558,75 KN s PDV-om, a isporuka namještaja i opremanje zgrade tehnološkog inkubatora predviđeno je u 5. mjesecu ove godine.

Ukupna vrijednost projekta „Tehnološki inkubator Nova Gradiška“  je 29.211.218,00 KN (bez PDV-a), od čega bespovratna sredstva iznose 19.945.084,25 KN. Početak djelovanja Tehnološkog inkubatora planira se u lipnju 2020. godine.

Kroz projekt „Učenjem do znanja – znanjem do zapošljavanja“ 85 nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina pohađat će programe osposobljavanja i usavršavanja. S Pučkim otvorenim učilištem AMC Nova Gradiška potpisan je Ugovor o pružanju usluga trening programa za osnove njemačkog jezika za 10 polaznika te Ugovor o pružanju usluga trening programa za osposobljavanje za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju njegovateljica za 20 polaznika. Ispred AMC-a Nova Gradiška Ugovor je potpisao ravnatelj Dušan Soldatović. Očekivani početak navedenih trening programa je krajem ovog mjeseca, a svi zainteresirani prijavu za trening mogu preuzeti na stranici IPNG d.o.o. u mapi Dokumenti – Obrazac za iskaz interesa. Ispunjeni obrazac potrebno je poslati na sljedeće e-mail adrese: [email protected] ili [email protected] ili osobno donijeti u Industrijski park Nova Gradiška d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta „Učenjem do znanja – znanjem do zapošljavanja“  je 1.117.501,20 KN, od čega EU sredstva imaju udio u financiranju ugovorenog projekta od 1.000.000,00 KN, a nakon završenog 1.ciklusa trening programa u CNC obradi metala- osnovni trening; krajem ožujka počinje 2.ciklusa treninga za sve zainteresirane nezaposlene osobe.

Izvor: IPNG 

Komentari
Prethodni članakTražite posao?! Evo što se nudi na području županije…
Sljedeći članakVatrogasci Starog Petrovog Sela održali 129. godišnju skupštinu / foto