U subotu su neki od članova Karate kluba Nova Gradiška nastupili na inače vrlo jakom turniru, 24. Međimurje Openu u Čakovcu. Zbog pandemije COVID-19 ove godine natjecali su se samo domaći natjecatelji i to njih 511 iz 60 klubova, što nije umanjilo kvalitetu turnira.

Ovaj turnir ujedno je bio jedan od kontrolnih turnira potencijalnih hrvatskih reprezentativaca za uzraste kadeta, juniora i ml. seniora.

Novu Gradišku je predstavljalo 5 natjecatelja i svi su imali zapažene nastupe te ostvarili jako dobre rezultate. IVANA IVŠIĆ je u svojoj kategoriji djevojčice 2013. godište u finalu premoćno pobijedila aktualnu prvakinju Hrvatske i zauzela 1. mjesto. BORNA PERAK i DOMINIK ĐURIĆ nastupili su kategoriji dječaci 2013. godište B razina. Nakon pobjeda u polufinalu susreću se u klupskom finalu. Borna je ovaj put bio uspješniji te osvaja zlato, dok Dominik na svom prvom natjecanju osvaja srebro.

U kategoriji dječaci 2010. godište ROKO SAMAC nakon pobjede u polufinalu, u finalu gubi od objektivno boljeg natjecatelja, također prvaka Hrvatske i uzima srebro.

U kategoriji djevojčica 2007. godište LANA POTURICA kroz repasaž dolazi do 3. mjesta.

Autor/Foto: Karate klub “Nova Gradiška”

Komentari