U Starom Petrovom Selu, uz Autocestu A3, smješten je Restoran i caffe bar “Turist”. Mjesto je to gdje se putnici mogu odmoriti, ali gdje možete organizirati i sjajnu zabavu za svoje društvo. Obitelj Bilonjić već dugi niz godina bavi se poduzetništvom i ugostiteljstvom, a na obnovu motela “Turist”, Mato Bilonjić se odlučio kad je uvidio kako je postojeći objekt motela  jedan od bisera Slavonije koji zaslužuje novi sjaj.

U 16 soba, od toga 9 dvokrevetnih i 7 jednokrevetnih, posjetitelji se mogu smjestiti i odmoriti od putovanja. Sobe su u zimskim danima grijane, a po ljeti ugodno rashlađene. Uveden je i ventilacijski sustav, pa je su prostorije prozračne. U uvijek besprijekorno čistim sobama  korisnici usluga na raspolaganju imaju Internet, telefon, Max Tv i kupaonicu. Na recepciji motela mogu dobiti sve potrebne informacije, a tišina, mir i diskrecija su zagarantirani.

Motel “Turist” nudi razne sadržaje; bogatu ponudu u prostoru restorana  ( gotova jela, jela s roštilja, jela po narudžbi i dnevni meni ), raznovrsna pića i odličnu kavu u caffe baru, organizaciju proslava u vrhunski uređenom prostoru, a sve uz profesionalnu uslugu ljubaznog osoblja i domaćina. Organiziranim grupama odobravaju popust za usluge u dogovoru s agencijom ili vodičem.

Uz motel je smještena vanjska terasa većeg kapaciteta koja je također opremljena udobnim namještajem i sustavom grijanja i hlađenja. Vanjski prostor privlači pozornost kamenjarima s prekrasnim cijećem i vodopadom, a u blizini je i izvor vode. Za sve posjetitelje je osigurano parkirno mjesto, stalak za bicikle i prostor za vozila osobama s invaliditetom. Sve to zaokruženo je uređenim zelenim površinama.

Komentari
Prethodni članakKOORDINACIJA UDRUGA PROISTEKLIH IZ DR -‘Neka nadležni odmah pokrenu istragu o navodnim silovanjima’
Sljedeći članakKod Okučana poginuo 21-godišnjak, sletio je s ceste i nisu mu uspjeli spasiti život