U četvrtak navečer u mjestu Dragovci u teškoj prometnoj nesreći poginula su dvojica mladića starih 21 i 18 godina, a mladići od 16 i 19 godina su prevezeni u bolnicu.

– Spašavao sam dvojicu koji su se javljali, a drugoj dvojici nije bilo spasa. Dvojica su ovdje iz Dragovaca, a druga dvojica iz obližnjih mjesta. Ne znam gdje su bili, ali navodno na slavlju. Cijelu noć nisam spavao od šoka. Slike su mi još pred očima – rekao nam je svjedok događaja, Ivo Marjanović.

– Ispričala mi je kćer što se dogodilo. Čuo sam da je netko stradao. Ovo je strašna nesreća – ispričao je jedan od susjeda koji priča kako su tu noćas bili vatrogasci i hitna pomoć koji su spašavali ozlijeđene. 

Upozoravamo fotografije u nastavku su uznemirujuće!

 

 

 

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21:55 na cesti između Batrine i Pleternice. Iz policije su izvijestili da je vozač (21) u jednom trenutku nepropisnom brzinom prešao na suprotnu prometnu traku, izletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u Mercedes koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje kuće. 

Auto je sletio s kolnika u odvodni kanal, udario u betonski kolni ulaz, potom i u auto te se zabio u pročelje obiteljske kuće

Dvojica mladića su poginula, a dvojica ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22 sata dogodila u mjestu Dragovci, u općini Kapela, između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

U nesreći su poginuli 21-godišnji vozač automobila i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19-godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu “Nova Gradiška” na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje, izvijestili su jutros iz PU brodsko-posavske.

Prema rezultatima očevida nesreći je kumovala prebrza vožnja.

“U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje obiteljske kuće”, stoji u priopćenju PU brodsko-posavske, piše portal SiB.hr.

Mladići su udarili u automobil Željka Drkuleca koji je bio parkiran na mostu.

“Došao sam kući iz Nove Kapele, parkirao sam automobil na mostu, a oni su vjerojatno velikom brzinom naišli, izgubili kontrolu nad automobilom i udarili u moj auto koji je bio parkiran na mostu. Vozač je ispao iz automobila jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da “ima još jedan”, rekao je Drkulec za SB Online

– Čuo sam udarac. Ali, to nije bio ni udarac, to je bilo ko da je bomba eksplodirala. Izašao sam van i vidio svoj auto u kanalu. Hrpa lima. To je bilo toliko grozno. Da onako auto može biti skršen, to ne mogu vjerovati.  Pogledajte i most – rekao nam je Želimir kojem se nesreća dogodila pod prozorom kuće.

– Materijalna šteta će se namiriti, ali mladi životi su izgubljeni. To je užasno – zaključio je susjed.

Izvor/Foto: Vijesti.hr i Franjo Lepan 24 sata

Komentari
Prethodni članakOve godine na groblje umjesto plastičnog lampiona nosim srce
Sljedeći članakU promet „pušten“ kružni tok u središnjem dijelu grada / foto