Proteklog vikenda mladi članovi KK Nova Gradiška u sastavu Roko Samac, Frano Lovrić i Leo Poturica nastupili su na dva jaka turnira, u subotu u Bihaću, u nedjelju u Novom Sadu.

U subotu u organizaciji Karate kluba Jion-Peb u Bihaću je održan Kup prijateljstva. Natjecalo se 658 natjecatelja i 57 klubova iz 6 zemalja(Njemačka, Srbija, Crna Gora, Mađarska, BiH i Hrvatska). Novogradiški karatisti su u kategoriji kate ekipno 8-9 godina u polufinalu pobijedili ekipu kluba domaćina, a u finalu su poraženi od starih znanaca Regeneracije iz Velike Kladuše s tijesnih 3:2 i osvajaju srebrnu medalju.

U nedjelju su u istom sastavu nastupili u Novom Sadu gdje se u organizaciji Karate saveza Vojvodine održao Dunav kup. Na spomenutom turniru natjecalo se 560 natjecatelja i 89 klubova iz Srbije, BiH, Rumunjske i Hrvatske. Novogradiški kata team natjecao se u kategoriji 2009. godište iako je samo jedan član teama toga godišta. U finalu kategorije poraženi su od ekipe iz Srbije i time ponavljaju uspjeh iz prethodnog dana, 2. mjesto i srebrna medalja.

Komentari