Na jučer održanoj sjednici Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška u maloj vijećnici predstavljene su aktivnosti u “Mjesecu borbe protiv ovisnosti”. 

Program je predstavila predsjednica Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti, Ljiljana Lukačević:

-“Kao predsjednica moram izraziti veliku zahvalnost svojim kolegama jer ovo je Mjesec borbe u kojem je uistinu toliko puno aktivnosti da smo Marko Ćosić predstavnik Savjeta mladih, Vijeće za prevenciju kriminaliteta i ja imali problema dok smo ove 33 aktivnosti u 13 tematskih područja stavili u ove promidžbene materijale. Zahvaljujem i Odsjeku za društvene djelatnosti što nam je pomogao u pripremi i distribuciji materijala.”

Nakon predstavljanja aktivnosti dodijeljene su nagrade nagrađenih video uradaka iz natječaja – “Video klipom protiv ovisnosti”.

Prosudbenu komisiju sačinjavali su ravnateljica POUMAR-a Danijela Juranović, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj, predsjednica Koordinacijskog tijela Ljiljana Lukačević i Marko Ćosić predstavnik Savjeta mladih. 

Od mnoštva odličnih radova nagrađena su dva rada koja su ostavila najbolji dojam na komisiju, a nagradu su dobili učenici Industrijsko-obrtničke škole: Valentina Domazet, Luka Ergović, Tina Gazdić, Magdalena Ladan, Andrea Majdanđić i Dominik Milić, te Elektrotehničke i ekonomske škole: Ivan Ivančić, Vinko Horvat, Kristijan Lalić i Dorijan Josipović

Nagrađeni učenici zanimljivim i nadahnutim radovima poslali su jaku poruku, a članove komisije ostavili bez riječi.

Sve aktivnosti u “Mjesecu borbe protiv ovisnosti” možete pogledati ovdje.

Komentari
Prethodni članakNa pomolu velika promjena: MUP više neće izdavati vozačke dozvole?
Sljedeći članakProvjerite jeste li dobitnici općinske stipendije