Stih pjesme svima poznatih Animatora Ljeto nam se vratilo u grad u potpunosti opisuje situaciju na novogradiškoj gradskoj tržnici. Žarke boje i miris voća, povrća i cvijeća privlači svakim danom, a posebice srijedom i subotom sve veći broj kupaca na najveselije mjesto u našemu gradu u prijepodnevnim satima.

Unatoč vremenskim neprilikama koje su ovog ljeta zahvatile Slavoniju, a i cijelu Hrvatsku, te imale veliki utjecaj na urod, cijene povrća i voća na tržnici su i dalje pristupačne svima, a ponuda uistinu bogata. 

Lubenice, jagode, bobičasto voće, mrkva, peršin, rajčica, paprika…samo su neke od sezonskih namirnica koje se mogu pronaći na šarenim štandovima naših ekoloških proizvođača.

Upravo ekološki uzgojene namirnice razlog su ponovnom dolasku na tržnicu, potvrdili su to vjerni i odani kupci. 

Lijepo vrijeme uvijek popravlja raspoloženje, a naravno i povećava prodaju, kako su rekli – ”Sve što donesemo to i prodamo. Najviše rajčica i paprika, ali tijekom ljeta, sve voće i povrće dobro ide”.

Ako niste stigli jučer posjetiti tržnicu, počastite se prekrasnim fotografijama jer čim je sunca tržnica poprima dodatni šarm, a taj šarm možete doživjeti i u subotu. 

 

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakU novogradišku Gimnaziju stigla donacija udžbenika za učenike 2., 3. i 4. razreda
Sljedeći članakBernardićev novi manevar mogao bi biti opasan