Dragi moji čitatelji,

Želim s vama podijeliti nešto što sam dugo planirala, a sada napokon s velikim uzbuđenjem predstavljam svoju novu viziju za budućnost mog bloga Proknjižime.

Želim se transformirati u online prodavatelja sadržaja koji će biti posebno sastavljen za poduzetnike početnike. Nakon dugogodišnjeg iskustva u računovodstvu, shvatila sam da mnogi početnici troše puno vremena i novca na nepotrebne stvari, a zapravo je sve to moguće učiniti jednostavnije i efikasnije.

Stoga sam odlučila podijeliti svoje znanje i iskustvo s vama, na nov i inovativan način, putem online prodaje sadržaja.

Svojim jedinstvenim pristupom, savjetima i trikovima, želim vam pomoći da uspješno pokrenete svoje poslovanje i uštedite vrijeme i novac.

Kao što svi znamo, načini komunikacije su se promijenili, a s njima i način na koji poduzetnici posluju. S obzirom na to, moramo se prilagoditi novim generacijama i novim načinima poslovanja. Zato će moj online sadržaj biti posebno prilagođen potrebama poduzetnika početnika.

Ali, to nije sve!

Želim nagraditi sve one koji se pridruže mojoj zajednici u najranijoj fazi.

Stoga vas pozivam da se što prije upišete na newsletter kako biste dobili poseban popust na moja prva savjetovanja. Ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti!

Hvala vam na podršci i vjerujem da će ova nova transformacija Proknjižime bloga biti veliki uspjeh.

Pridružite mi se na ovom novom putovanju, i zajedno ćemo stvoriti poslovnu budućnost koju zaslužujete.

Sve informacije koje trebate će se i dalje nalaziti na stranici Proknjižime.com, a sadržaj možete promaći i na instagram profilu ProknjižiMe.

Uskoro očekujte i sve informacije i na Tik Tok-u!

S poštovanjem,

Vaša Mirela

 

 

#poduzetničkimindset #računajtenauspjeh #kontoar #proknjižime #hgk

Komentari
Prethodni članakSutra u kinu: Ženski odgovor
Sljedeći članakStara Kapela: Mjesto koje nas vraća u Slavoniju kakva je bila nekad