Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je JAVNI POZIV za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2019./2020. za:

-djecu smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata
-djecu nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata
-djecu HRVI iz Domovinskog rata
-djecu dragovoljaca iz Domovinskog rata
-djecu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su u obrani suvereniteta Republike Hrvatske sudjelovali najmanje 100 dana u borbenom sektoru
-HRVI iz Domovinskog rata
-hrvatske branitelje iz Domovinskog rata

Sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2019./2020. odnosi se na povrat sredstava do iznosa od najviše 2.000,00 kuna a koje je polaznik/ ca pripremnog tečaja uplatio /la pravnom subjektu ovlaštenom za obavljanje djelatnosti-organizatoru pripremnog tečaja.

Zahtjevi i potrebni dokazi se podnose Ministarstvu hrvatskih branitelja, Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb( s naznakom-Povjerenstvo za razmatranje zahtjeva za sufinanciranje troškova pripremnih tečajeva ).

Javni poziv je otvoren od 10.svibnja do 8.srpnja 2019.g.

Sve dodatne informacije, kao i obrazac zahtjeva za sufinanciranje troškova pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili razredbenog ispita za upis na studijske programe mogu se dobiti u Ministarstvu hrvatskih branitelja, na mrežnoj stranici ministarstva / https:branitelji.gov.hr/ u Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja u Slav.Brodu,ili na tel: 035-447-363, u Centru za psihosocijalnu pomoć u Slav.Brodu i Centru za psihosocijalnu pomoć u Novoj Gradiški ili na tel. Centra :035-362-154 te u Uredu državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji.

Voditeljica Odsjeka u Područnoj jedinici MHB u Sl.Brodu, Ljubica Pelcl

Foto: Ilustracija (Ministarstvo hrvatskih branitelja)

Komentari