U Industrijsko – obrtničkoj školi Nova Gradiška danas je održano međužupanijsko natjecanje učenika u zanimanju instalateri grijanja i klimatizacije i vodoinstalateri.

Učenici i mentori došli su iz raznih dijelova Slavonije pokazati svoja znanja i sposobnosti u praktičnom radu. Novogradiški učenici su dosada pokazali zavidnu razinu znanja, međutim ovakve prigode koriste i za stjecanje novih znanja i vještina, te ostvarivanje novih poznanstava.

Industrijsko – obrtnička škola je prva u Hrvatskoj koja je omogućila školovanje za zanimanje  instalater kućnih instalacija. Tako se i danas već radi na uvođenju novih programa. Mijo Matošević je naglasio da se u suradnji s Udruženjem obrtnika Nova Gradiška i Inustrijskim parkom, a također i prateći potrebe tržišta, uskoro u Industrijsko obrtničkoj školi otvaraju mogućnost školovanja za jedno novo zanimanje, monter i obradživač rezanjem i deformacijom.

Sve aktivnosti koje se provode u školi, a također i mogućnosti koje nudi Industrijsko – obrtnička škola Nova Gradiška možete vidjeti na njihovoj službenoj web stranici iosng.hr koju redovito ažuriraju.

Komentari