U organizaciji Quad kluba LOTUS Nova Gradiška, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Grada Nova Gradiška, Brodsko posavske županije, Turističke zajednice grada Nova Gradiška, i turističke zajednice Brodsko-posavske županije, od 17. do 19. ovoga mjeseca na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški održava se 2. PROLJETNI SAJAM i 21. POLJOPRIVREDNO PODUZETNIČKE IDEJE.

U sklopu PROLJETNOG SAJMA održat će se sajam cvijeća, poljoprivrednih proizvoda i opreme, rukotvorina, obrtništva, meda i vina, te već tradicionalno – NG AUTO SHOW uz sudjelovanje auto kuća.

Proljetni sajam u petak, 17.svibnja, otvorit će Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka s početkom u 10,00 sati nakon čega će uslijediti izložbeni i edukativni program Proljetnog sajma i Poljoprivredno poduzetničkih ideja. Od 19 sati slijedi zabavni program na središnjem gradskom trgu u kojem Radio Nova Gradiška organizira Zlatni narodni vez, a nastupaju pjevačke skupine šireg novogradiškog područja, te tamburaški sastavi “Merak” i “Tkanica”.

U subotnjem dnevnom programu nastavit će se izložbene i edukativne aktivnosti, dok će u večernjem programu od 20 sati koncert održati popularna Cecilija

-“Pridružite nam se na Mednom doručku i započnite dan s Medom hrvatskih pčelinjaka i ostalim domaćim proizvodima s hrvatskih farmi i polja, a nastavite ga uz brojne sadržaje 2.Proljetnog sajma i 21.Poljoprivredno poduzetničkih ideja”- pozivaju iz Quad kluba Lotus

Komentari
Prethodni članakPobjeda Novogradiških tenisača na otvaranju 3. HTL
Sljedeći članakNovogradiščanin Andrej Đeraj najbolji na dva pjesnička natječaja