5. Dvoransko državno prvenstvo HUT TOUR SERIJE-3000 u organizaciji Hrvatske unije tenisača igralo se 10. i 11.03.2018. godine u Zagrebu na zatvorenim teniskim terenima Teniskog kluba „Ponikve“. Nastupilo je preko 90 tenisačica i tenisača iz svih krajeva Republike Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

U ždrijebu glavnog turnira bila su tri novogradiška tenisača i to u kategoriji -35 Viktor Magdić, u kategoriji 35+ Ivica Magdić i u kategoriji 40+ Marko Brčić u pojedinačnoj konkurenciji te u igri parova nastupili su Ivica Magdić / Viktor Magdić i Marko Brčić / Jasmin Hasić, tenisač iz TK „Brod“..

U kategoriji -35 Viktor Magdić je poražen u 1. kolu, a u kategoriji 35+ Ivica Magdić je došao do polufinala. U kategoriji 40+ Marko Brčić je u finalu bio bolji od slovenskog tenisača Denisa Uranić rezultatom 4:6, 6:3, 10:7 i tako osvojio naslov Dvoranskog državnog prvaka HUT-a u kategoriji 40+ za 2018. godinu.

U turniru parova u kategoriji -45 novogradiški par Ivica Magdić / Viktor Magdić poražen je u polufinalu dok je par Marko Brčić / Jasmin Hasić poražen u finalu od para Ivan Prpić / Nikola Prpić iz TK „Varteks“ iz Varaždina rezultatom 6:1, 6:3.

Autor:Marko Brčić 

Komentari
Prethodni članakOtvoren Natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika, deset putuje u Bruxelles
Sljedeći članakSutra u Domu kulture koncert kvinteta Simply Brass