Dobre vijesti stižu iz Gimnazije Nova Gradiška. Marija Svilić najčitateljica je u Godini čitanja u Gimnaziji Nova Gradiška.

– Čestitamo Mariji Svilić, učenici 1. a razreda, na nagradi za najčitateljicu u Godini čitanja u Gimnaziji Nova Gradiška! Čitanje je plemenita vještina. Čitanje je put do novih znanja i spoznaja. Čitanje nas odvodi u svjetove koje nikada ne bismo vidjeli, upoznaje nas s ljudima koje nikada ne bismo upoznali i omogućuje nam osjetiti emocije koje inače ne bismo osjetili. U Gimnaziji Nova Gradiška trudimo se njegovati kulturu čitanja i poticati učenike na čitanje raznim aktivnostima. Jedna od njih je bio natječaj za najčitatelja/icu u Godini čitanja za kojega su učenici trebali pročitati što više naslova s popisa objavljenoga početkom Mjeseca hrvatske knjige, a nagrada za najčitatelja je bio laptop. Čestitamo Mariji na osvojenoj nagradi i veselimo se budućim natječajima za najčitatelja!

Čitajmo da ne ostanemo bez riječi – ističu u novogradiškoj Gimnaziji.

 

Komentari
Prethodni članakOvo su novi mladi gradski vijećnici
Sljedeći članakPravi poklon: Još tri mlade obitelji s područja novokapelačke općine dobile sredstva za stambeno zbrinjavanje