U organizaciji Turističke zajednice grada Nova Gradiška na Uskrsni ponedjeljak, održan je drugi dio manifestacije „Uskrs u Novoj Gradiški“. U Gradskom parku organizirali su druženje za najmlađe, plesne igre uz Plesni studio Marine Mihelčić, a stigao je i uskrsni zeko i darivao najmlađe. Kako ističe Dinka Matijević iz Turističke zajednice grada Nova Gradiška, druženje će biti organizirano u nadolazećim vikendima uz niz sadržaja.

-” Zaista je pun park dječice, radost je na njihovim licima a to nas najviše veseli. Nakratko smo zaboravili na pandemiju, na otvorenome smo i sigurni. Treba nam radosti ovih dana. Planiramo krenuti s promenadnim koncertima u Gradskom parku, zatim i kino na otvorenom, Petkom u 9, no ukoliko mjere budu dopuštale.”

-” Pripremili smo vesele plesove, u kojima nema puno kontakta, animacijske plesove uz koje ćemo pozvati i ostalu djecu. Veliki su pripremili koreografiju koju smo trebali imati na priredbi no sve je odgođeno. Možemo trenirati samo na otvorenome i to je jako teško. Trenutno imamo 60-ak polaznika u plesnom studiju a danas ih pleše 25, imamo i tri dečkića. Netko od njih mora probiti led, ako se jedan upiše ohrabri i ostale. Ples je važan zbog fizičke aktivnosti. Prepoznamo talent no plesati mogu sva djeca. Tu je puno istezanja i plesanja što je jako važno u njihovom razvoju, svatko može plesati i potičemo roditelje da upišu djecu, ako nisu zainteresirana za klasične sportove,”- kaže Nataša Ledić trenerica Plesnog studija Marine Mihelčić.

 

Komentari
Prethodni članakKLUB LIJEČENIH ALKOHOLIČARA: Kako motivirati alkoholičara na liječenje od alkoholizma?
Sljedeći članakNA ŠETNICI U SLAVONSKOM BRODU: Građani jutros naišli na beživotno tijelo