Bliži se 2016. godina, što znači da je pred nama najluđa noć u godini. Što obući, obuti, koji nakit staviti? Muče li i vas ove dileme, na istom smo. Ono što je zapravo najvažnije je ljudi s kojima ćete slaviti, ali isto tako i mjesto gdje ćete dočekati Novu godinu.

Stoga smo za vas malo proučili “ponudu” novogradiških klubova i kafića. U nastavku donosimo popis onoga što se nudi kako bi vama bilo što zabavnije.

 1. Nakon nekoliko godina organiziranja dočeka u Hotelu kralj Tomislav, proslava se ove godine preselila u svečanu dovarnu “Kruna”. Rade, do sada najveći all inclusive party, s bogatim švedskim stolom i neograničenom konzumacijom pića. Za mix pultom izmjenjivat će se dva DJ-a, a cijena iznosi 250 kuna po osobi.
 2. Exit caffe bar ove godine pripremio je na donjoj etaži Balkan party, a na gornjoj etaži House party. Ulaz je besplatan, a svi gosti će u 00:00 besplatno dobiti pjenušac i slavonske plate.
 3. Kavana Exit doček Nove godine  priprema uz najbolje domaće hitove koje će puštati DJ Nixon. Ulaz je besplatan, a svi gosti će u 00:00 besplatno dobiti pjenušac i slavonske plate.
 4. Disco club New York ove godine priprema odličan parti uz domaće, strane i narodne hitove, te neograničenu konzumaciju hrane i pića, a cijena ulaznice za muškarce/momke je 250 kn, a za žene/djevojke je 200 kn. Separe ili stol treba posebno rezervirati.
 5. Caffe bar Metrolopis idealan je za vas koji želite dočekati Novu Godinu u nešto tišem i smirenijem ambijentu. Ovaj doček je napravljen prema principu all inclusive što znači da ćete moći neograničeno uživati piću odličnom švedskom stolu. Ulaznica za djevojke iznosi 150, a za momke 200 kuna.
 6. Corner pub je za vas pripremio all inclusive party koji za  200 kuna omogućuje neograničenu konzumaciju hrane i pića.
 7. Caffe bar Rubikon za goste je pripremio odličan party uz otvoren ulaz, te šampanjac u ponoć. Dočekat će vas ljubazno osoblje i piće po povoljnim cijenama.
 8. Caffe bar LaVacances NG za goste je pripremio rezervaciju stolova; muškarci ulaz plaćaju 200kn, žene 160kn. U cijenu je uključena hrana i piće za cijelu večer, te šampanjac u ponoć.
 9. Caffe i night bar carpe diem (bivša Meta) za vas je pripremio odličan party uz svirku Šunke i Jimmyja. Ulaz je 50 kuna, a uključuje rezervaciju stola, švedski stol i šampanjac u ponoć.
 10. Caffe i noćni bar Numero organizirat će odličan provod, a u cijenu ulaznice od 60kn, dobivate vrhunsku svirku VAGABUNDO BAND-a, piće dobrodošlice, hladnu zakusku tijekom cijele noći i šampanjac u ponoć.
 11. Caffe i noćni bar Alibi u Starom Petrovom Selu za vas je pripremio odličan novogodišnji provod u okolici uz tulum do jutra, obilje pića i hrane te probrane domaće i narodne glazbene hitove. Cijena ulaznice je 50 kuna, a uključuje rezervaciju stola, švedski stol i piće dobrodošlice.
 12. Zara bar u Ljupini za novogdišnji doček organizira svirku trubača “Gypsy Mumbo”. Rezervacija stola je samo 100kn, a u istu je uključena hladna plata i šampanjac!

13. GRADSKI TRG – Turistička zajednica Nove Gradiške organizira doček na otvorenom, ali ne sumnjamo da će biti veselo, uz Mega bend.

Lijepo se provedite gdje god da slavite, najvažnije je da budete s bližnjima. Sretno u 2016. godini!

Komentari
Prethodni članakBožićni koncert tamburaškog orkestra Ljupina
Sljedeći članak13. zimska malonogometna liga Staro Petrovo Selo