„Dobro je činiti dobro”, stara je i provjerena izreka koja se toliko puta dosada potvrdila, a posebice u ovim teškim vremenima, vrijednost svega ovoga još više dolazi do izražaja.

Članovima Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška već duže vrijeme, raznim donacijama pomaže naša sugrađanka Mirjana Zubović, vlasnica Ljekarni „Zubović” u Novoj Gradiški i Rešetarima.

Kako nam je rekao zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Ivo Pejaković, u nekoliko navrata pomogla je i našim vatogascima, stoga su joj odlučili na simboličan način zahvaliti:

– Kao znak zahvale za doniranu medicinsku opremu uručili smo joj Plaketu Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. To je najmanje što možemo učiniti. Naime, svaki puta kada smo došli uzeti potrebna sredstva za naš rad, poput termometra, zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava, rukavica, ona nam je to donirala i nije htjela naplatiti. Neizmjerno smo joj zahvalni, stoga smo joj to ovim putem željeli i iskazati. Iako nerado o tome govori i ističe, činjenica je da je Mirjana Zubović tijekom svog radnog vijeka pomogla velikom broju ljudi, udrugama, ustanovama, pa tako i ovoga puta. Rijetki su ovakvi ljudi, stoga, joj u ime svih nas i ovim putem zahvaljujemo – dodaje Pejaković.

Komentari