Na zadovoljstvo žitelja Ljupine završeni su radovi na sportskom centru u ovom mjestu, pravog ljepotana koji, u svakom slučaju, plijeni pozornost. Ljupinci su zasigurno zadovoljni, pogotovo svi oni koji su imali interes i, kako ističe gradonačelnik Vinko Grgić, dali svoj doprinos i sudjelovali u njegovoj izgradnji, posebno igrači i vodstvo Nogometnog kluba Ljupina. Zadovoljni su sportaši, rekreativci, a ponajviše mladi i djeca. Radove u vrijednosti od 500.000 kuna financirao je Grad Nova Gradiška. Osim igrališta za male sportove koji ima rasvjetu i tribine, izgrađena su parkirališta i uređen okoliš.

Sportski centar u Ljupini trebao je biti otvoren u subotu, 20. lipnja, no otvorenje i Ljetna liga u nogometu su „prebačeni“, zbog lošeg vremena, za ponedjeljak, 22. lipnja.

– Program počinje utakmicama mlađih i starijih limača NK „Slaven“ Ljupina i NK „Sloga“ Nova Gradiška s početkom u 17:30 h, a službeno otvorenje sportskog igrališta na rasporedu je u 18:30 h kada će revijalnu utakmicu odigrati Gradska uprava Grada Nove Gradiške protiv uprave NK „Slaven“ Ljupina. Prvi je dan ulaz besplatan – ističu organizatori.

Komentari