Sinoć je završena Ljetna liga Ljupina 2020. Malonogometni turnir u organizaciji HMNK “Nova Gradiška” i NK “Slaven” Ljupina pokazao je odličan nogomet tijekom cijelog trajanja turnira, a šećer na kraju bila je finalna utakmica koju su odigrali CB “Rubikon” i Marković Transport. 

Finalna večer Ljetne lige započela je utakmicom veterana za 3. mjesto u kojoj je ekipa Apartmani Ducina svladala NK “Slaviju” SPS rezultatom 7:4. Prvo mjesto u konkurenciji veterana uzela je ekipa Grofova Garda koja je u finalu pobijedila ekipu OPG Berić sa 3:1.

U utakmici za 3. mjesto u konkurenciji seniora ekipa CB IKS svladala je ekipu Apartmani Ducina rezultatom 7:2.

Pobjednik Ljetne lige Ljupina 2020. je ekipa CB Rubikon koja je u zanimljivoj i neizvjesnoj finalnoj utakmici pobijedila ekipu Marković Transport s 2:1 i to golom Severovića u samoj završnici utakmice.

Najbolji strijelac lige s 11 pogodaka je Silvio Mihić (Marković Transport), najbolji vratar lige je Marko Maričević (CB Rubikon), dok je titulu najboljeg igrača lige ponio Nikola Eller (CB Rubikon).

Zadovoljstvo održanim turnirom, organizacijom kao i prikazanim nogometom iskazao je i predsjednik Saveza sportova Nova Gradiška i zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić:

-“Evo jedna lijepa finalna utakmica i čestitke zasluženom pobjedniku. Ono što me veseli je da nakon 2002. godine ponovno imamo ljetnu ligu. Mali nogomet ima dugu tradiciju igranja u Novoj Gradiški i drago mi je da se to nastavilo ovdje.”

Rezultati – veterani
za 3. mjesto: Apartmani Ducina – NK Slavija SPS 7:4
za 1. mjesto: OPG Berić – Grofova Garda 1:3  

Rezultati – seniori
za 3. mjesto: CB Iks – Apartmani Ducina 7:2
za 1. mjesto: CB Rubikon – Marković Transport 2:1

Komentari