Postupci pojedinaca jednostavno šokiraju iz dana u dan i kao da se svakim danom vraćamo unatrag, a ne koračamo prema naprijed. Da čovjeku doista svašta padne na pamet, dokazuje i ovaj prizor s fotografija kojeg je čitatelj 034 portala zatekao uz makadam. 

Radi se o mjestu između naselja Lakušija i Granje (Požeško – slavonska županija) gdje je netko doslovno bacio i ostavio uginulu svinju koja, slobodnom procijenom, teži oko 150 kilograma. 

”Šokirao sam se kad sam vidio, ni manje, ni više, nego svinju. Svinja nije zakopana, zatrpana ili slično, već je samo tako bačena na tlo. Morao sam zvati policiju da se makne odatle kako se iz nje ne bi proširila, ne daj Bože, kakva bolest”, rekao je očevidac za 034 portal 

Nije čudno da životinje ugibaju i ovo sigurno nije prvi ovakav slučaj, no definitivno se još nismo susreli s mrtvom svinjom bačenom kraj puta. Zašto počinitelj nije uginulu svinju zbrinuo na adekvatan način, doista ne znamo niti nam neko logično objašnjenje pada na pamet, no ovim putem apeliramo i molimo sve koji su u stanju na ovakvu “budalaštinu” da se ipak malo saberu i razmisle o svojim postupcima. 

Izvor/Foto: 034 portal 

 

Komentari
Prethodni članakPorezna i Carina narednih će dana pojačano nadzirati pojedine djelatnosti
Sljedeći članakVodič za preživljavanje u srednjoj školi: Muke po upisima (za roditelje učenika osmih razreda)