Važno je imati ideju i viziju i svoj talent pretočiti u uspješan posao od kojeg se može živjeti. U nastavku vam donosimo priču o našoj Novogradiščanki Mirjani Grgić koja je svoj prirodni dar i talent uspjela plasirati u nešto što je prepoznatljivo i od čega se može živjeti.

Razgovarala sam s kreativnom Mirjanom Grgić koja kreira predivne poklone.

Još jednom se potvrdilo kako nečija ideja, trud,  i inspiracija uvijek mogu uljepšati živote drugih. To je poruka svima nama da je uvijek važno živjeti svoju svrhu.

Liderice: Kako je tekao vaš životni put? Kako ste odlučili baviti se ovim poslom?

Mirjana: Po zanimanju sam prodavačica, godinama sam radila u struci. U jednom kratkom periodu sam imala cvjećarnu, tako da sam položila i majstorski ispit za cvjećara. Kratko sam radila i van granica Hrvatske. Želja mi je bila raditi ono što volim, što me raduje i čini mi zadovoljstvo. Razmišljajući o pohvalama i komplimentima koje sam dobivala za svoj rad, donijela sam odluku da otvorim obrt. Ja volim reći svoju radionicu.

Liderice: Po čemu se ono što radite razlikuje od ostatka ponude na tržištu?

Mirjana: Volim boje, dekorativne i uporabne predmete koji nam uljepšavaju svakodnevicu.

Započela sam izradom slika Pouring tehnikom, koja me oduševila na prvu. Miješajući akrilne boje i medij namijenjen za iste, dobiju se posebni efekti. Istu takvu sliku je nemoguće ponoviti. Ponudu iz svoje radionice dopunila sam ženskim modnim dodacima kao što su: torbe, privjesci za torbe, narukvice i ogrlice izrađene od tkanina, zatim kravate za žene, kao modni dodatak koji se kopča kao ogrlica. Tu su još čaše za mladence i blagdanske dekoracije.

Torbe su izrađene od podmetača za stol i svaka je drugačija, svaki put mi dođe nova ideja. Koristim ukrasne trakice, perlice, šljokice, pliš, vunu, ovisi o dobu godine ili želji mojih kupaca. Čaše za mladence mogu biti personalizirane, a isto tako i čaše za roditelje ili kumove, tako da svima mogu ostati za uspomenu.

Liderice: Što vaši klijenti najviše cijene kod Vas?

Mirjana: Svojim kupcima sam uvijek dostupna, moje kontakt podatke mogu pronaći na mojoj stranici @mirjamart.ng Kod narudžbe uvijek poslušam njihove želje, dobijem više informacija o kupcu i dodam još neku svoju ideju, tako da budu više nego zadovoljni.

Robu šaljem po cijeloj Hrvatskoj i u dogovoru s kupcima.

Liderice: Što biste željeli još postići i ostvariti?

Mirjana: Želim ostvariti još poslovni suradnji s poklon galerijama, prodavaonicama koje prodaju modne dodatke za žene, zatim organizatorima vjenčanja i salonima vjenčanica.Moji proizvodi mogu biti i odličan poslovni poklon.

Veseli me posao koji radim, ulažem puno truda i ljubavi u svaki svoj proizvod, veseli me svaka nova narudžba. Preporuke zadovoljni kupaca su najbolja reklama.

Liderice: Koje planove sve imate u 2020. godini?

Mirjana: U ovoj 2020 godini plan mi je dopuniti asortiman za vjenčanja; kutijama za prstenje i kutijama za darivanje mladenaca. U razgovoru s mladencima uvijek dođe neka nova ideja, tako da uz još neke dekoracije njihovo vjenčanje bude drugačije od drugih.

Cilj mi je educirati se, učiti i napredovati i u poslovnom smislu, te osobnom rastu i razvoju.

Sve informacije potražite na: https://www.facebook.com/mirjamart.ng/

Razgovarala: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš (elvira@filaks.hr)

Komentari