Ove godine u ljetnom kampu u Fažani ljetovalo je trinaest članova vatrogasne mladeži. Uz mladež desetak drugih DVD-a iz raznih dijelova Republike Hrvatske, naši mali novogradiški vatrogasci proveli su nezaboravno ljetovanje.

Željko Stević i Ivana Bulf , voditelji vatrogasne mladeži, pohvalili su mladež, ističući njihovu predanost zadatcima i vježbama koje su provodili tijekom odmora. Siniša Makovičić, predsjednik novogradiškog DVD-a, izrazio je zadovoljstvo zbog uspješnosti ovog kapma, te se nada kako će slijedeće godine biti još više mladih zainteresirano za sudjelovanje u radu i aktivnostima vatrogasne mladeži u ljetnom kampu Hrvatske vatrogasne zajednice.

Nekima od polaznika ovog kampa ovo je već treća godina za redom, a zbog dobrog društva, atmosfere i zanimljivih sadržaja odlučuju se ponovno na isto ljetovanje. Onima kojima je ovogodišnje iskustvo prvo, zasigurno neće biti i posljednje. Bila im je ovo sjajna prilika za upoznavanje sprava i opreme za gašenje požara, a bili su i na edukacijama o preventivnim mjerama zaštite od požara.

Autor: Dubravka Kovačić

Komentari
Prethodni članakIgorova krasotica smjenjuje šefa brodske bolnice
Sljedeći članakDalibor Petko ugostio Berny-a