Imali smo čast porazgovarati s vlasnicom Mirjanom Zubović, magistrom farmacije i ravnateljicom Zdravstvene ustanove Ljekarne Zubović sa sjedištem u Relkovićevoj ulici u Novoj Gradiški. Od 1. svibnja njihova ustanova obuhvaća četiri ljekarničke jedinice. To su ljekarne na sljedećim adresama: Gundulićeva ulica 21 i Relkovićeva 32 u Novoj Gradiški, Ulica Vladimira Nazora 27 u Rešetarima te nova ljekarnička jedinica na adresi Gajeva 17 u Novoj Gradiški. Ova posljednja je bivša ljekarna koja se nalazila na šetalištu u centru grada, a od 1. svibnja nosi naziv Ljekarna Zubović.

Kako je došlo do ideje i otvorenja ljekarne na još jednoj adresi donosi nam vlasnica Mirjana Zubović. “Osjećala sam potrebu da ovaj dio našeg grada, kao i ostali dijelovi, ima pristojnu ljekarničku skrb. Smatram da ćemo izborom ove lokacije pomoći starijoj populaciji koja gravitira na ovom području. Pozivam sve stanovnike da se obrate našoj ljekarni za sve svoje ljekarničke potrebe, uključujući nabavku lijekova, stručne savjete i konzultacije. Također, tu smo kao podrška mladima koji se suočavaju s raznim problemima, poput akni. Pružamo savjete o najboljim proizvodima za rješavanje tih problema. Našu profesionalnost potvrđuju pažljivo odabrani i provjereni artikli na našim policama. “

Na novoj lokaciji u Gajevoj 17 radi stručni kadar u dvije smjene. Ljekarna je otvorena od ponedjeljka do petka, od 07:00 do 20:00 sati, a subotom od 07:00 do 15:00 sati. Povodom otvorenja, odlučili su svoje lojalne pacijente i sve zainteresirane koji trebaju zdravstvenu skrb i rješenja za svoje higijensko-kozmetičke potrebe uvesti nove ekskluzivne kozmetičke linije. Tim povodom, nagrađuju Vas i prilagođenim cijenama na određene artikle u razdoblju od 10.06. do 15.06. 

Ljekarna Zubović – Više od obične ljekarne

Od samih početaka, Ljekarna Zubović nije obična ljekarna. To je mjesto gdje, uz provjerene i potrebne lijekove, možete dobiti prijateljski i stručan zdravstveni savjet te preporuke za pouzdane proizvode. Posebno njeguju stručnu edukaciju, prisutni su na svim savjetovanjima, kongresima, stručnim skupovima i webinarima. Od vremena COVID-19, značajno su unaprijedili svoju digitalizaciju, pa njihove proizvode možete pronaći i putem web shopa. Sve obavijesti i informacije o proizvodima i ljekarni dostupne su na njihovom Facebook profilu: Ljekarne Zubović. Dostupni su za sve upite u svakom trenutku.

Ljekarna Zubović otvorena je za sve oblike suradnje. Primaju srednjoškolce trećeg razreda na stručnu praksu te magistre farmacije na stručni staž. Sve magistre farmacije osposobljene su za mentorstvo budućim kolegama i farmaceutskim tehničarima. Tijekom 30 godina rada stipendirali su oko 10 učenika iz Hrvatske te veći broj djece u Beninu, Kongu i Kamerunu te humanitarno pomagali potrebite.

Od samog početka, ključna uloga Ljekarne Zubović i njezinih zaposlenika je briga za čovjeka. Glavni fokus je uvijek bio na zdravlju pojedinca, kako kroz pružanje ljekarničke skrbi, tako i kroz odnos s dobavljačima. Svakom odnosu temelj je ljudskost i povjerenje. “U stalnom smo kontaktu s našim liječnicima te zajedničkim radom i trudom nastojimo osigurati najbolje rezultate.”

Komentari
Prethodni članakKreće sezona: Sutra se otvaraju Gradski bazeni Nova Gradiška!
Sljedeći članakPreuređeni Prima salon na Jankomiru otvoren uz 300 gostiju i nastup Jelene Rozge