Nakon team-buildinga više od tisuću gostiju odjednom, Turističko obiteljsko gospodarstvo Kereković ide dalje. Svi ljubitelji Save i ribe mogu danas i sutra do tradicionalno dobrih ribarskih večeri u Davoru i brodom. Ukrcaj: Pričac, Riječni brod Graničar, polazak oko 16 h. Najbolje je najaviti se unaprijed jer na brod stane 80-ak ljudi a mora biti mjesta i za tamburaše.

Prema riječima Ivana Kerekovića, vlasnika Turističkog obiteljskog gospodarstva iz Živika, gosti će u nešto više od 2 sata ugodne plovidbe moći uživati u dobroj kuhinji, uz osvježavajuća pića. Oni koji stignu ranije od 16 sati moći će razgledati imanje, jahati na konju ili se voziti u zapregama.

 

Cijena prijevoza do Davora: simboličnih 30 kn. Oni koji zakasne na vožnju u petak, a nađu se u Davoru, mogu se tijekom cijele noći provesti lađom do Orubice i natrag, i to za 20 kn po vožnji. Za one koji bi se i u subotu vozili do Davora – opet Pričac, oko 16 h.

 

Prošle godine Graničar su za turističke vožnje Savom unajmili Francuzi, za ovu godinu najavili su se Norvežani,  a onih više od tisuću na prošlogodišnjem team-buildingu popili su 950 litara domaćeg vina. Očito je u Živikama dobro.

 

Ako ste za vožnju brodom, najbolje se najaviti na tel. 035/436-113, ili mob. 095/764-0387.

Autor: Saša Radivojević, Foto: Marija Radošević/Glas Slavonije

 
Komentari
Prethodni članakSanduk ručnih bombi u kanalu
Sljedeći članakUdruge seljaka traže ostavku ministra Jakovine, donešena odluka o masovnim prosvjedima