Pandemija koronavirusa svima nam je promijenila svakodnevicu. Svi koji možemo, radimo od kuće, ali brojne djelatnosti su primorane stati sa svojim poslovanjem na najmanje mjesec dana. Između ostalih, zatvoreni su svi ugostiteljski objekti osim pučkih kuhinja i objekata koji dostavljaju hranu pa se ugostitelji snalaze na sve moguće načine kako bi opstali. 

Na udaru su i domaći OPG-ovci kojima zbog trenutne situacije i donesenih mjera također prijeti propast poslovanja pa je sada važnije no ikad kupovati domaće i lokalno te ih na taj način podržati. 

Novogradiška tržnica ne radi, ali proizvođači se i dalje trude kako bi prodali proizvode koje su uzgojili, među njima je i OPG Pavić koji ovih dana i nudi dodatnu uslugu – dostavu!

– S obzirom na to da tržnica u Novoj Gradiški neće raditi do daljnjeg, ovim putem želim reći da i dalje imamo raznovrsnog povrća u ponudi. Mladi luk, crveni i bijeli, blitvu, špinat, salatu, kelj, prokulice, poriluk, celer, mrkvu, rotkvice… Kod nas u Vrbovu možete doći uz prethodnu najavu, a sa dostavom počinjemo u petak. Povrće pakiramo u vezice po pet kuna. Među ostalim, molim vas ako znate nekoga da je u težoj financijskoj situaciji javite i rado ćemo mu dostaviti nešto našeg domaćeg povrća. Prilikom dostave držat ćemo se svih propisanih uputa,  a obratiti nam se možete putem telefona: Marijan – 091 131 9249, Nena – 091 9227624 – poručili su iz OPG-a Pavić 

Upravo zbog svega navedenog naša im je podrška sada važnija nego ikad. I ne samo uzgajivačima hrane, već i onima koji se bave proizvodnjom svih ostalih proizvoda.

Ukoliko i vi imate svježe proizvode i omogućavate dostavu, javite se porukom na Facebook stranicu Radio Nova Gradiška, rado ćemo objaviti i pomoći vam da dođete do kupaca ili oni do vas. Sretno! 

Komentari
Prethodni članakVažno: Tko su povjerenici Civilne zaštite u gradu Nova Gradiška
Sljedeći članakTRŽNICA NA DOMAĆEM: Kupujmo i volimo domaće!