Današnju emisiju GLAS NARODA posvetit ćemo najnovijim političkim potezima onih koji ga, kako tvrde, vode u bolju budućnost. Predsjednik Gradskog vijeća, profesor Mirko Golovrški za sutra je, 29.studenoga, sazvao 25.sjednicu Gradskog vijeća

Predviđenim dnevnim redom sjednice, gradski bi vijećnici između ostaloga, trebali dići ruke za još jedno kreditno zaduženje grada, navodno za, kako piše u pozivu za sjednicu, izgradnju komunalne infrastrukture, objekata i opreme u Industrijskom parku Nova Gradiška.

 

Obzirom kako se bliži i 264.rođendan najmlađeg i po monogo čemu posljednjeg grada u Hrvatskoj, prilika je ovo i da se osvrnemo unatrag i podsjetimo na prethodne tri godine mandata gradonačelnika Josipa Vukovića i vladajućeg SDP-a.

 

Što je obećano, a što učinjeno, gdje smo bili 2009.godine, a gdje smo sada, tri godine kasnije? Kako se živi u gradu Nova Gradiška od kada je na vlasti SDP s gradonačelnikom Josipom Vukovićem?  Može li poduzetnik čije su tvrtke na rubu propasti i koji ne isplaćuje plaće svojim zaposlenicima, uspješno voditi grad?  O tome, ali i brojnim drugim gradskim temama i dilemama, razgovaramo danas ( srijeda, 28.studenoga ) u emisiji “Glas naroda” od 14 sati.

 

Svoje komentare, razmišljanja, ali i pitanja možete slati putem facebook stranice radija, putem SMS-a na broj RNGP 66 248, ili nam se izravno javiti u emisju na broj 330-330.

Čekamo vas u 14 sati u aktualnom i vrućem Glasu naroda!

Komentari
Prethodni članakOdržani zajednički sastanak župana pet slavonskih županija
Sljedeći članakŽivo nam Gradonačelnik! Uvodi plin u ruševine gradskih prostorija!