U novogradiškoj Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi krenuli su radovi na obnovi parketa u sportskoj dvorani, te vanjske kanalizacijske mreže. Kako ističe ravnateljica Sanja Muller Zoričić, radovi su u tijeku:

– Radovi su krenuli. Ovo što vidite kod školskog dispanzera početak je radova na kanalizacijskoj mreži. Ovom će obnovom „ići” radovi vanjske kanalizacijske mreže, sanacija izlijevanja vode koja se stalno događala u sanitarnim čvorovima dvorane. Čim je bio nekakav veći pritisak, kiša ili slično, nama se voda izlijevala. Tu je i toliko željena sanacija parketa u dvorani koji se stalno diže i u lošem je stanju i predstavlja potencijalnu opasnost za korisnike.

Od ovoga tjedna nitko se dvoranom neće moći koristiti kako bi se posao što prije priveo kraju. Rokove završetka radova je teško prognozirati:

– Teško je prognozirati. Očekivali smo da će se radovi na kanalizacijskoj mreži završiti brže no nisu. Ista je stvar i s parketom, tek kada ga „dignemo” vidjet ćemo kakva je situacija i što se sve treba napraviti. Nekakav rok je 15. prosinca, no nezahvalno je prognozirati. Dok se radovi ne završe, pronađeno je alternativno rješenje za realizaciju nastave tjelesne i zdravstvene kulture. Mi imamo malu dvoranu koju možemo koristiti, a dogovorili smo se i s Industrijsko obrtničkom školom da će nam ustupiti svoju. Međutim, sve ovisi o dogovoru s izvođačima radova. Ukoliko oni budu zahtijevali da se dvorani ograniči prilaz, mi ćemo se toga pridržavati – dodaje Muller Zoričić.

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiški vatrogasci u još jednoj humanitarnoj akciji: Prodavat će lampione za djecu, članove Udruge slijepih
Sljedeći članakUčenici OŠ “Mato Lovrak” sudjelovali u slavljenju Misijske nedjelje