Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su jučer uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad mlađom muškom osobom na okolnosti počinjenja kaznenog djela razbojništva. Tom prilikom su utvrdili da je dana 25. studenog oko 19,50 minuta u mjestu Zadubravlje maskiran ušao u trgovinu i uz prijetnju hladnim oružjem od uposlenika koji je prebrojavao dnevni utržak, je istrgnuo iz ruku više stotina kuna, nakon čega je pobjegao u nepoznatom smjeru. Protiv mlađe muške osobe policija podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, kao i izvješće Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici Policijske postaje Okučani su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Tom prilikom su utvrdili da je u vremenskom razdoblju od mjeseca ožujka do mjeseca rujna 2016. godine u šumskom predjelu u blizini mjesta Smrtić, uporabom motorne pile bespravno posjekao nekoliko stotina m3 drvne mase hrasta i graba, koje je pomoću traktora i prikolice izvezao i prodao zasad neutvrđenim osobama. Nastala materijalna šteta prema Hrvatskim šumama cijeni se na više desetaka tisuća kuna. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, također su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Tom prilikom su utvrdili da je u prvoj polovini mjeseca studenog 2016. godine u šumskom predjelu u blizini mjesta Prnjavor, uporabom motorne pile posjekao više desetaka stabala hrasta, oštetivši vlasnika za više desetaka tisuća kuna. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Komentari
Prethodni članakOŠ “Mato Lovrak” : 7 mentora i 6 savjetnika ukorak s vremenom i znanjem
Sljedeći članakGradsko vijeće: što će se graditi u sljedećoj godini, tko će dobiti sredstva i javna priznanja Grada