Jučer, 27. srpnja 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad tri mlađe muške osobe u dobi od 17, 19 i 20 godina koje sumnjiče da su zajedno dana 21./22. lipnja 2017.godine u vremenu od 20,00-09,00 sati na području Slavonskog Broda provalili u trgovački objekt iz kojeg su otuđili veću količinu raznih vrsta cigareta, kozmetike i drugih artikala, dok su iz zida demontirali i otuđili metalni sef sa pologom i utrškom. Počinjena šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku.

Protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Jučer, 27. srpnja 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 19, 20 i 24 godine koje sumnjiče da su zajedno dana 01./02. srpnja 2017.godine u noćnim satima na području Slavonskog Broda provalili u trgovački objekt iz kojeg su otuđili više desetaka šteka raznih vrsta cigareta, pričinivši štetu vlasniku od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Napominjemo da se 19. i 20-godišnjak sumnjiče za počinjenja kaznenih djela o oba trgovačka objekta.
Protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

 

Policijski službenik za odnose s javnošću, 

Stjepan Kukura 

Foto: Ilustracija

Komentari
Prethodni članakSvjetski dan borbe protiv hepatitisa
Sljedeći članak“Sezona” napuštenih pasa – tužno